7 nieuwe LEGO Star Wars sets aangekondigd voor mei — Bricking Awesome Doorgaan naar inhoud
Voor 08:00 besteld, morgen gratis geleverd!
Voor 08:00 besteld, morgen gratis geleverd!
7 nieuwe LEGO Star Wars sets aangekondigd voor mei - Bricking Awesome

7 nieuwe LEGO Star Wars sets aangekondigd voor mei

Op 4 mei vieren we Star Wars Day en dat laat LEGO uiteraard niet zomaar aan zich voorbijgaan. Er werden maar liefst 7 nieuwe sets aangekondigd.

Niet alleen is het binnenkort Star Wars Day, maar in 2024 viert LEGO ook de 25e verjaardag van LEGO Star Wars. Dubbel feest dus! Naar aanleiding hiervan onthult LEGO 7 nieuwe sets die in mei worden gelanceerd. 

TIE Interceptor (75382)

De TIE Interceptor starfighter werd voor het eerst gelanceerd in het jaar 2000 en krijgt nu een nieuwe gedetailleerde versie. Het model is 40 cm lang en komt met een informatieplaatje en jubileumsteen. Ook biedt de standaard ruimte voor de meegeleverde TIE Pilot LEGO minifiguur en LEGO Mouse Droid figuur. 

De set telt 1931 onderdelen en zal 229,99 euro kosten. 

Mos Espa Podrace Diorama (75380)

Iedereen herinnert zich nog het moment waarin Anakin Skywalker tijdens een spannende podrace zijn rivaat Sebulba achtervolgt in de Arch Canyon. Met dit displaymodel (inclusief quote van Qui-Gon Jinn en een jubileumsteen) vereeuwig je dat moment nu ook in je woonkamer. 

De set bevat 718 onderdelen en kost 79,99 euro. 

Darth Mauls Sith Infiltrator (75383)

Bouw Darth Mauls persoonlijke ruimteschip en speel de achtervolging op Qui-Gon Jinn uit The Phantom Menace na. De Infiltrator komt met vouwbare vleugels, intrekbaar landingsgestel, 2 schieters met veermechanisme en de mogelijkheid om 3 DRK-1 Probe Droids uit het voorste vak te droppen. 

De set telt 640 stenen en kost 69,99 euro. 

Droideka (75381)

Bouw een Droideka destroyer droid uit The Phantom Menace en The Clone Wars, compleet met beweegbare armen en de mogelijkheid om hem in zijn iconische bolvorm te veranderen. De set komt met een standaard met informatieplaatje, jubileumsteen en LEGO figuur van een Droideka. 

De set telt 583 onderdelen en kost 64,99 euro. 

BARC Speeder Ontsnapping (75378)

Speel de BARC Speeder ontsnapping uit seizoen 3 van The Mandalorian na met deze bouwbare LEGO speeder met zijspan, compleet met cockpit met ruimte voor een minifiguur, 2 noppenschieters en Grogu's zweefkinderwagen. De set bevat ook een kleine bouwbare omgeving en komt met 3 LEGO minifiguren: Kelleran Beq en 2 501st Clone Troopers, alsook een LEGO figuur van Grogu (Baby Yoda). 

De set telt 221 onderdelen en zal 29,99 euro kosten. 

Clone Commander Cody BrickHeadz (40675)

Ga aan de slag met een Clone Commander Cody uit Revenge of the Sith, compleet met Phase 2-pantser, blaster, holoprotector, helm met vizier, 2 antennes en zaklampelement, alsook een antenne op zijn linkerschouder en gereedschapsriem. 

De set telt 147 onderdelen en kost 9,99 euro. 

The Phantom Menace BrickHeadz (40676)

Deze collectie bevat 6 LEGO BrickHeadz figuren van Jar Jar Binks, Anakin Skywalker, koningin Amidala, kapitein Panaka, Qui-Gon Jinn en Darth Maul. 

De set telt 732 onderdelen en kost 54,99 euro.

Volgend artikel LEGO Despicable Me 4 sets officieel onthuld

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden