De meest uitdagende LEGO sets tot nu toe — Bricking Awesome Doorgaan naar inhoud
Voor 08:00 besteld, morgen gratis geleverd!
Voor 08:00 besteld, morgen gratis geleverd!
De meest uitdagende LEGO sets tot nu toe - Bricking Awesome

De meest uitdagende LEGO sets tot nu toe

Investeer jij ook graag bloed, zweet en tranen in het maken van je LEGO sets zodat je achteraf trots kan terugkijken op een intensieve maar indrukwekkende build? Dit zijn de meest uitdagende LEGO sets tot nu toe.

LEGO Ideas Typemachine (21327)

Met een echt werkende typefunctie beschikt de LEGO Ideas typemachine over een complex binnenwerk. De typemachine is ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende sets op het vlak van engineering. Als je bereid bent om er wat tijd en geduld in te investeren zal je niet teleurgesteld zijn met het tijdloze resultaat!

LEGO Ideas Vleugelpiano (21323)

Net zoals de typemachine beschikt de LEGO Ideas Vleugelpiano over interne complexe mechanismen waarbij elk steentje precies op de juiste plaats moet zitten. Mis je een steentje, dan moet je heel wat stappen opnieuw doen! Neem er dus rustig je tijd voor en geniet van de build met een rustgevend pianomuziekje op de achtergrond.

LEGO Icons Eiffeltoren (10307)

Wanneer je klaar bent met de build van de LEGO Icons Eiffeltoren moet het moeilijkste nog komen… een plaatsje vinden om deze set uit te stallen. Met meer dan 10.000 onderdelen en een totale lengte van 149 centimeter ben je wel enkele dagen zoet met de werkzaamheden, maar het resultaat mag er zijn!

LEGO Creator Taj Mahal (10189)

De originele LEGO Taj Mahal verscheen voor het eerst in 2008 en was toen de grootste LEGO set. Dat formaat was niet zozeer de grootste uitdaging, maar wel het feit dat de 5922 kleine onderdelen niet in genummerde zakjes zaten. Voorzie dus alvast een paar dagen enkel voor het sorteren van de onderdelen, en dan moet het bouwproces nog beginnen! LEGO heeft de set in 2008 opnieuw uitgebracht, maar deze keer wél met genummerde zakjes.

LEGO Creator Expert Tower Bridge (10214)

De LEGO Tower Bridge is een andere geliefde set die een gigantische omvang heeft, een aanzienlijke hoeveelheid onderdelen (vooral Tan Slope stenen) en… geen genummerde zakjes. Deze complexe brug vereist een flinke dosis aandacht voor detail (en heel wat ruimte in je interieur).

LEGO Star Wars Millennium Falcon (75192)

Deze lijst zou natuurlijk niet volledig zijn zonder de legendarische LEGO Star Wars Millennium Falcon. Met 7541 onderdelen, 40 zakjes en een handleiding van bijna 500 pagina’s zal je absoluut een paar Star Wars films kunnen kijken tijdens het bouwen. Neem er rustig je tijd voor, al is het maar omdat het bouwen van de Millennium Falcon een unieke ervaring is die je best zo lang mogelijk kan rekken.

Vorig artikel LEGO Despicable Me 4 sets officieel onthuld
Volgend artikel LEGO Inside Out 2 humeurkubussen onthuld

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden