Over ons — Bricking Awesome Doorgaan naar inhoud
Stevig verpakt en gratis thuislevering binnen 2-3 dagen.
Stevig verpakt en gratis thuislevering binnen 2-3 dagen.

Over ons

Hi en welkom bij de LEGO webshop Bricking Awesome! 

Ik stel me graag even voor: ik ben Thibault en ik ben de oprichter van Bricking Awesome. Als LEGO-fan vind ik het niet alleen een geweldige tijdsbesteding om een knappe set in mekaar te knutselen en er achteraf urenlang naar te staren, maar ik heb ook enorm veel respect voor LEGO's missie om spelen en creativiteit te stimuleren bij mensen van alle leeftijden. 

Ik sluit me volledig aan bij LEGO's idee dat we nooit mogen stoppen met spelen. Spelen wakkert de creativiteit aan en heelt onze geest. Omwille van die overtuiging heb ik er mijn missie van gemaakt om LEGO toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Met Bricking Awesome wil ik een LEGO webshop bouwen die niet alleen een duidelijk respect heeft voor het product, maar ook vooral voor jou als klant. 

Daarom steek ik dagelijks heel veel liefde in Bricking Awesome, zoekend naar manieren om de ervaring beter en aangenamer te maken voor alle klanten, ongeacht hun leeftijd. 

Hoe we onze missie waarmaken 

Het is ons streefdoel om de meest geliefde LEGO webshop te worden van België. Een doel dat we proberen waar te maken via volgende peilers: 

Bewijzen dat "we beloven de beste klantenservice" geen valse belofte is

"We bieden de beste service aan" is een zin die je élke winkel hoort uitspreken, waardoor deze belofte tegenwoordig wat zijn betekenis is verloren. Toch zetten we ons elke dag 200% in om ervoor te zorgen dat álle klanten tevreden zijn. Is er iets wat beter kan, aarzel dan niet om het me te laten weten. Dat kan via mail of via de live chat die je terugvindt op elke pagina op Bricking Awesome. Ik ga graag in gesprek met klanten om te horen hoe het beter kan. Enkel zo kunnen we van Bricking Awesome de meest geliefde LEGO webshop maken. 

Ontdek in onderstaande korte video hoe we ervoor zorgen dat jouw bestelling in topconditie thuis wordt geleverd: 

 

 

Het gemak van een webshop met de charmes van een kleine winkel 

Webshops zijn handig, maar vind je ze ook niet wat... levensloos? Je komt op een webshop, ziet generieke productfoto's die je ook op alle andere sites vindt, slaat even een praatje met een robot die je "de beste klantenservice" belooft, en vervolgens verpakt een anonieme medewerker je pakje. Het échte klantencontact is volledig verloren. 

Met Bricking Awesome streef ik ernaar om het gemak van een grote webshop te combineren met de charmes van een kleine winkel. Een winkel waar je alle producten uitgestald kan zien op een unieke manier, en waar je een praatje kan slaan met de uitbater over de hobby die jullie beiden delen. Bij deze winkel word je niet gereduceerd tot een (bestel)nummer, want de uitbater kent jou bij naam en weet perfect welke sets je leuk zal vinden. 

LEGO toegankelijk maken voor iedereen 

We moeten het niet onder stoelen of banken steken: LEGO kan pittig duur zijn. Het is dan ook jammer wanneer mensen LEGO zien als iets "onbetaalbaar", maar het is absoluut begrijpelijk dat niet iedereen over hetzelfde budget beschikt om te investeren in een hobby. Daarom dragen we graag ons steentje bij waar mogelijk. 

Een eerste stap is de introductie van ons Bricks spaarprogramma. Per bestelling krijg je automatisch Bricks die je vervolgens kan inruilen voor een cadeaubon. Op die manier wordt je volgende bestelling automatisch wat goedkoper. 

Daarnaast zijn er nog andere manieren om cadeaubonnen te krijgen, bijvoorbeeld door een review achter te laten op Trustpilot. Je kan ook een vriend(in) doorverwijzen naar Bricking Awesome om beiden meteen een cadeaubon te krijgen. 

Tot slot wil ik je graag bedanken. Of je nu een bestelling plaatst bij Bricking Awesome of niet, enkel het feit om je te mogen verwelkomen op de webshop is al een privilege die in deze drukke tijden zeker niet vanzelfsprekend is. 

Heb je bepaalde ideeën om Bricking Awesome beter te maken, dan zou het me een enorm plezier doen om je ideeën te horen. Aarzel dus zeker niet om een gesprek te starten. Zo maken we samen van Bricking Awesome de nummer 1 LEGO webshop van België.

Tot binnenkort! 

Groeten, 
Thibault