Bricks: het unieke LEGO spaarprogramma — Bricking Awesome Doorgaan naar inhoud
Stevig verpakt en gratis thuislevering binnen 2-3 dagen.
Stevig verpakt en gratis thuislevering binnen 2-3 dagen.

Bricks: het unieke LEGO spaarprogramma

Krijg korting op LEGO met Bricks

Iedereen droomt wel van die ene dure LEGO-set die "ooit een realiteit zal worden". Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken met LEGO, dus we helpen je graag bij het realiseren van die droom. Daarom hebben we Bricks gestart, een uniek spaarprogramma waarmee je op verschillende manieren een saldo kan opsparen om vervolgens in te zetten als korting op een volgende bestelling. 

De essentie is: bij elke aankoop ontvang je Bricks. Die Bricks kan je vervolgens inwisselen voor kortingen op je volgende aankoop. 

Hoeveel Bricks krijg ik en hoeveel euro is dat waard? 

Bij het plaatsen van een nieuwe bestelling krijg je Bricks. Hoeveel precies, dat hangt af van de waarde van de bestelling. Je ontvangt: 

3 Bricks per euro

Let wel: het aantal Bricks wordt berekend op het bedrag exclusief btw. Als je een bestelling plaats van 100 EUR dan wordt het aantal Bricks niet berekend op 100 EUR, maar op 82,65 euro (100 EUR - 21%). 

Heb je wat Bricks verzameld, dan kan je die inwisselen voor een kortingscode op je volgende bestelling. Je krijgt: 

1 EUR per 100 Bricks 

Op die manier kom je dus bij elke aankoop een stukje dichter bij de LEGO set van je dromen. 

Op welke manieren kan ik Bricks verdienen 

  • Je verdient automatisch Bricks bij elke aankoop. Handig! 
  • Je kan Bricks verdienen door een review achter te laten voor aangekochte producten op de webshop. Op die manier help je ook andere klanten met hun aankoopbeslissing. 
  • Je kan Bricks verdienen door een review achter te laten voor Bricking Awesome op Trustpilot. Publiceer een eerlijke review en stuur ons achteraf het linkje door. We voegen met plezier wat extra Bricks toe aan je saldo! 
  • Je kan ook een extra korting verdienen door een vriend(in) door te sturen naar Bricking Awesome. Zorg jij ervoor dat iemand anders bij ons klant wordt, dan schenken we jullie beiden een cadeaubon! Ontdek hier meer over ons referral-programma

Hoe kan ik mijn Bricks inwisselen voor een kortingscode?

Heb je voldoende Bricks gespaard, dan kan je deze inruilen voor een kortingscode.

Dit doe je door te klikken op de knop 'Verzamel Bricks' of door het Bricks portaal te openen via deze link.

Klik vervolgens op 'ways to redeem' en kik op 'Redeem'. Aan de hand van de slider kan je zelf kiezen hoeveel Bricks je precies wil inwisselen. Bevestig door normaals op 'Redeem' te klikken.

Kopieer de code die je krijgt, en gebruik deze bij het afrekenen. Deze code kan je steeds terugvinden in het Bricks portaal en je ontvangt deze ook in je inbox.

 

Vragen? 

Heb je vragen over Bricks? Je vindt meer informatie bij 'Veelgestelde vragen', maar uiteraard kan je ons ook contacteren indien je geen antwoord kan vinden.